Το πρώτο SUV της Ferrari με υβριδικό σύστημα!

Το νέο SUV της Ferrari με υβριδικό σύστημα που θα παρουσιαστεί το 2021 και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του FCA Group, Sergio Marchionne, είναι ένα project που θα ενισχύσει το image της φίρμας και θα αποφέρει πολλά κέρδη στα ταμεία της.

Όσον αφορά στον τομέα της σχεδίασης περιμένουμε ένα αμάξωμα με δυναμικές γραμμές & πολλά στοιχεία από τη νέα 812 Superfast. Στόχος των Ιταλών είναι να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί σε εμφάνιση την άρτι αφιχθείσα Lamborghini Urus.

Τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού μοντέλου

To αποκλειστικά τετρακίνητο ιταλικό μοντέλο θα χρησιμοποιεί μια νέα πλατφόρμα και πιθανότατα θα συνδυάζεται με δύο μηχανικά σύνολα.  Ένα ατμοσφαιρικό V12 6,2 λίτρων και ένα τούρμπο V8 3.900 κυβικών εκατοστών με απόδοση στα 650 άλογα περίπου.

Στη δεύτερη περίπτωση δεν αποκλείεται το μοτέρ να συνδυάζεται με μια plug-in υβριδική αρχιτεκτονική για μεγαλύτερη απόδοση και λιγότερους ρύπους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2019 και μετά, όλα τα μοντέλα της Ferrari αναμένεται να αποκτήσουν hybrid εκδόσεις.

Loading