Η νέα Porsche Macan μπορεί να αποδώσει έως και 245 ίππους

Η νέα Porsche Macan εφοδιάζεται -πλέον- με έναν αποδοτικό βενζινοκινητήρα 2 λίτρων που αποδίδει 245 ίππους και έχει μέγιστη ροπή 370 Nm, η οποία κρίνεται ικανοποιητική για φτάσει από την στάση στα 100χλμ/ώρα μέσα σε 6,7 δευτερόλεπτα αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 225 χλμ/ώρα.

Το ποσοστό κατανάλωσης σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης (NEDC) κυμαίνεται στα 8,1 λίτρα για τα 100 χιλιόμετρα και μπορεί να θεωρηθεί αρκετά χαμηλή για την κατηγορία του. Το μοντέλο έχει ανανεωθεί σημαντικά και διαθέτει νέα χαρακτηριστικά ως προς τον σχεδιασμό, την άνεση, την συνδεσιμότητα και τη δυναμική οδήγηση.

Το αναβαθμισμένο πλαίσιο αυξάνει την άνεση στο εσωτερικό και κάνει την οδήγηση του Macan ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα, το σπορ αυτοκίνητο «φοράει» ελαστικά μικτής χρήσης, γεγονός που του επιτρέπει να κινείται χωρίς πρόβλημα σε οποιαδήποτε οδόστρωμα αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες που έχει ως SUV.

Το νέο Macan διαθέτει ένα τρισδιάστατο πλαίσιο φωτισμού LED στο πίσω μέρος του οχήματος. Στοιχείο που το ξεχωρίζει, ενώ τα φώτα φρένων με τη σχεδίαση τεσσάρων σημείων είναι μια άλλη καινοτομία που εντοπίζεται. Τέλος, το μπροστινό άκρο της Porsche έχει ξανασχεδιαστεί και έχει γίνει μεγαλύτερο για μεγαλύτερη πρόσφυση. Το μοντέλο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Porsche στη Λειψία και διατίθεται στη Γερμανία στην τιμή των 58.763 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading