Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Αντίπαλός μας μόνο η αποχή»

Στην ανάγκη αύξησης της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά την περιοδεία του στην Τρίπολη.

«Πρέπει όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιηθούμε. Αντίπαλός μας είναι μόνο η αποχή και χρειάζεται να αυξηθεί η συσπείρωσή μας», ανέφερε σε τοπικά ΜΜΕ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο οποίος χαρακτήρισε «κρίσιμες» τις προσεχείς ευρωπαϊκές αρχαιρεσίες.

«Είμαστε σε οριακό σημείο»

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε, ακόμη, ότι «είμαστε σε ένα οριακό σημείο στην Ελλάδα», καθώς «μετά τις ευρωεκλογές θα μπούμε στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών».

«Στη δε Ευρώπη, σήμερα δεν υφίσταται κοινωνική και οικονομική ισορροπία και απαιτείται οι προοδευτικές δυνάμεις να αφυπνιστούν και να απαλλαγούν από τον κατακερματισμό τους, ώστε να ενισχυθούν, για να αποκρούσουν τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό. Θέλουμε μία Ευρώπη της εργασίας, των ευκαιριών, της ελπίδας, της συμμετοχής. Μία Ευρώπη με νέο παραγωγικό μοντέλο, μία Ευρώπη με κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Διαβάστε ακόμη: Στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Αγγελόπουλος (vds)

Loading