Γούλα: «Τιμητική η πρόταση του Κ. Μητσοτάκη»

Στην συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ έπειτα από πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε η Καλυψώ Γούλα με δήλωση της.

Συγκεκριμένα, η μέχρι πρότινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι «με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος».

Και συμπλήρωσε πως «έχοντας οχταετή πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης γνωρίζω πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες αλλά και τους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής τους.

Με τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης κληθήκαμε να δώσουμε λύσεις προς όφελος των συνανθρώπων μας αξιοποιώντας ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία και ανθρώπινο δυναμικό. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, ήταν η δημιουργία πρότυπων για τα ελληνικά δεδομένα δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, της αστεγίας και της ανισότητας, επιτυγχάνοντας την ουσιαστική υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Για να καταλήξει: «Με εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απέκτησα, δεσμεύομαι –εφόσον με εμπιστευτεί το εκλογικό σώμα – να συμβάλω από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου στην οικοδόμηση της Ευρώπης των ίσων ευκαιριών, της Ευρώπης των ανθρώπων και όχι των αριθμών».

Loading