Περιφέρεια Αττικής: Σχεδόν 25.000 rapid tests από αρχές Μαρτίου ως 29 Απριλίου

Στα 24.591 ανέρχονται τα rapid test που έχουν διενεργηθεί από τις αρχές Μαρτίου έως τις 29 Απριλίου 2021 σε όλη την Αττική από τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης».

Την ίδια στιγμή, πάνω από 2000 test διενεργήθηκαν σε ιερείς και στο προσωπικό των Ιερών Ναών της Αττικής. Ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε χθες το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ), προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία υλοποίησης της δράσης.

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους ψυχολόγους και συνολικά στο στελεχιακό δυναμικό της ομάδας που πλαισιώνει τη δράση, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται «αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η επιστημονική κοινότητα μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας».

Παράλληλα, τόνισε: “Με τη συμβολή του εξειδικευμένου στελεχιακού δυναμικού μας πετύχαμε να ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών. Καθοριστική η συμβολή των κλιμακίων μας στο ασφαλές άνοιγμα των Ιερών Ναών της Αττικής στο προσωπικό των οποίων διενεργήσαμε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα rapid test».

Οι κινητές ομάδες από 23/4/21 έως και 29/4/21 επισκέφτηκαν τις παρακάτω περιοχές για λήψεις rapid tests: Ελευσίνα, Παλαιό Φάληρο, Μπραχάμι, Αθήνα, Ζωγράφου, Νέα Πεντέλη, Χολαργός, Παπάγου, Άνω Πατήσια, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ηλιούπολη, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Παγκράτι, Παλαιό Ηράκλειο, Περιστέρι, Γαλάτσι, Πειραιάς, Γλυφάδα και Παιανία.

Δείτε επίσης: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στη Βαρβάκειο Αγορά

Loading