Δήμος Θέρμης: Νέος τρόπος εξυπηρέτησης από τα ΚΕΠ

Με ραντεβού θα λειτουργούν από σήμερα και στο εξής τα ΚΕΠ του Δήμου Θέρμης, ύστερα από την ένταξη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr.

Σκοπός της λειτουργίας της νέας πλατφόρμας είναι να διευκολύνονται οι πολίτες στον προγραμματισμό των επισκέψεών τους στα ΚΕΠ, άμεσα και με ακρίβεια, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr αξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet.

Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων του ραντεβού ή και της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για την πανδημία, το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 07.30 έως 15.00. Η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Για τους πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα της επιλογής τους. Τα τηλέφωνα στα τρία ΚΕΠ του δήμου Θέρμης είναι:

  1. ΚΕΠ Θέρμης: 2313.338105
  2. ΚΕΠ Πλαγιαρίου: 2313.337500
  3. ΚΕΠ Βασιλικών: 23960.24040

Δείτε επίσης: Δήμος Θέρμης: Δωρεάν rapid tests σε Ταγαράδες και Καρδία

Loading