Συγχαρητήρια Κυριζίδη στους εργαζομένους του δήμου Θεσσαλονίκης

Μετά τον εκκλησιασμό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θεσσαλονίκης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση με ευχές προς τους συμπολίτες της 3ης ηλικίας.

«Θέλω να ευχηθώ με την ευκαιρία της εορτής των Φώτων,  ο αγιασμός των υδάτων να φωτίσει τις ψυχές μας και να βιώσουμε όλοι το μήνυμα που έστειλε ο Θεάνθρωπος στην ανθρωπότητα. »

Ερωτώμενος αναφορικά με τις δύσκολες ημέρες που βίωσε η πόλη μας λόγω της κακοκαιρίας ανέφερε : «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εργαζομένους του Δήμου που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κράτησαν τη πόλη ανοιχτή.

Πρέπει επιτέλους να ξεπεράσουμε τα προσωπικά μας «θέλω» και με ψυχραιμία να αξιολογούμε τα δεδομένα.

Η πόλη σχετικά με τις αρμοδιότητες του Δήμου λειτούργησε. Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, καθώς πέρα από το φιλότιμο των υπαλλήλων φάνηκε έλλειψη συντονισμού της πολιτικής ηγεσίας. Του χρόνου θα γίνει σίγουρα.

Οι ανούσιες ανακοινώσεις εκμεταλλευόμενες τη κατάσταση δε βοηθούν. Εμείς πιστοί στη φιλοσοφία του συνδυασμού μας « Θεσσαλονίκη Θετικά» προχωρούμε με γνώμονα όχι το πρόσκαιρο πολιτικό όφελος με ανούσιες αντιπολιτευτικές ανακοινώσεις αλλά με τη φιλοσοφία να είμαστε χρήσιμοι στη Θεσσαλονίκη.»

Loading