Με συμβούλους του Γ. Σγουρού συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του Γιάννη Σγουρού είχε την Παρασκευή (31/5) ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, με αφορμή τη «χαμένη πενταετία», όπως χαρακτηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τη διοίκηση της Ρένας Δούρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σμέρος (Ανατολικής Αττικής), Δήμητρα Αγγελάκη (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Κατερίνα Αδαμοπούλου (Νότιου Τομέα Αθηνών), Αναστάσιος Καλαφάτης (Νότιου Τομέα Αθηνών), Σωτήρης Ντούρος (Ανατολικής Αττικής), Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου (Βόρειου Τομέα Αθηνών).

Η κοινή δήλωση του κ. Πατούλη και των περιφερειακών συμβούλων:

«Σήμερα συναντηθήκαμε για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ζητήματα που άπτονται του αυτοδιοικητικού μας ρόλου και πιο συγκεκριμένα τόσο για την περιφέρεια όσο και για τους δήμους της Αττικής. Με αφορμή τη χαμένη πενταετία που βιώσαμε όλοι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της πατρίδας μας, με τον αναποτελεσματικό μηχανισμό, το διχαστικό λόγο και τη διαρκή παροχολογία, λαμβάνοντας επίσης σοβαρά υπόψη το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Αττικής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 26 Μαΐου, αποφασίζουμε να ενώσουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μπροστά».

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στις 2 Ιουνίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι θέτουν στο επίκεντρο της στήριξης στο συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Γ. Πατούλη, την κοινή προγραμματική σύγκλιση των θέσεών τους, καθώς και την καθαρή εντολή για συνεργασία από τους πολίτες της Αττικής.

Loading