Λουλούδια στους εργαζομένους στο δημαρχείο μοίρασε ο Γάκης

Μία ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη (9/5) στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Γάκης.

Ο υποψήφιος με το συνδυασμό “Θεσσαλονίκη – Ταχιάος – Υπεύθυνα” έφτασε συνοδευόμενος από σπουδαστές του αλλά και εθελοντές συνεργάτες του και με ανοιξιάτικη διάθεση, μοίρασε γαλάζια και λευκά λουλούδια στους εργαζόμενους του δημαρχείου λέγοντας: «Ερχόμαστε να ομορφύνουμε την πόλη ξεκινώντας από το δημαρχιακό μέγαρο».

Οι εργαζόμενοι και το διοικητικό προσωπικό τον υποδέχθηκαν με χαμόγελα και τον ευχαρίστησαν για την ευγενική χειρονομία του. Αρκετές ήταν οι συγκινητικές στιγμές που εξελίχθηκαν όταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού συνάντησε στελέχη του δήμου με τα οποία συνεργάστηκε κατά το παρελθόν.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση ενός εργαζομένου στο δήμο, ο οποίος πλησίασε τον κ. Γάκη και του είπε: «Όταν σας είχαμε αντιδήμαρχο, λέγαμε πόσο σχολαστικός άνθρωπος ήσασταν. Γρήγορα όμως καταλάβαμε ότι ήσασταν πάντα κοντά μας και βρίσκατε λύσεις. Θέλουμε να σας έχουμε και πάλι στην διοίκηση».

Ο κ. Γάκης επισκέφθηκε όλα τα γραφεία και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των εργαζομένων καθώς και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

«Μας γνωρίζετε καλά, εμένα και τον Νίκο», είπε ο κ. Γάκης. Ολοκληρώνοντας την κουβέντα του, συμπλήρωσε:

«Μαζί με σας μεγαλώσαμε. Σας χρειαζόμαστε όλους για το καλό της πόλης. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες και αδυναμίες του Δημοσίου. Ξέρετε όμως ότι έχουμε εμπειρία και γνώση. Και μαζί θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Σας θέλουμε συνεργάτες γιατί όλοι μας είμαστε εργάτες της πόλης. Κανείς μας δεν περισσεύει».

Loading