Κυριζίδης: Θα στηρίξουμε Μπεσσανσών για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Τη στήριξή του στον Σίμο Μπενσασσών για νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα δώσει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά” και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης.

«Από τη πρώτη μέρα που ο κόσμος της Θεσσαλονίκης με επέλεξε ως δημοτικό σύμβουλο προσπάθησα να είμαι χρήσιμος ασκώντας εποικοδομητικά το ρόλο μου.

Η διοίκηση του Γιάννη ΜΠΟΥΤΑΡΗ απέτυχε. Είχα επισημάνει ότι μετά την απόφαση του δημάρχου να μην είναι ξανά υποψήφιος υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας στο δήμο.

Η εξέλιξη της παραίτησης της προέδρου αλλά και οι συνεχείς αποστάσεις συμβούλων, αυξάνει τον κίνδυνο αυτό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κυριζίδης.

«Είναι σίγουρο ότι η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου δύναται να γίνει πεδίο ξεκαθαρίσματος των εσωτερικών προβλημάτων της πρωτοβουλίας. Η πόλη όμως δε φταίει. Ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια. Τα προβλήματα δεν περιμένουν.

Για όλα αυτά δηλώνω πως θα στηρίξουμε ως “Θεσσαλονίκη Θετικά” μαζί με την κα. Αβραμίδου και τον κ. Ράπτη, την πρόταση του δημάρχου για πρόεδρο τον κ. Σίμο Μπενσασόν, ως ελάχιστη συμβολή για τη συνέχεια της λειτουργίας του δήμου. Τα εσωτερικά  προβλήματα  της πρωτοβουλίας δεν πρέπει και δεν αφορούν τη καθημερινότητα της πόλης μας.

Ας προσπαθήσουμε, όλοι από το ρόλο που κληθήκαμε, να τελειώσει αυτή η καταστροφική θητεία για τη πόλη μας με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες» προσθέτει ο κ. Κυριζίδης.

Loading