Ζάχαρης: «Ο Δανιηλίδης ιδιωτικοποίησε την αστυνόμευση στο δήμο Νεάπολης – Συκεών»

Δριμεία κριτική στη διοίκηση του δήμου Νεάπολης – Συκεών ασκεί ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης, κατηγορώντας τον Σίμο Δανιηλίδη ότι «ιδιωτικοποίησε την αστυνόμευση».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία»:

«Το νέο sequel της γνωστής κωμωδίας “Κοίτα ποιος μιλάει” αποφάσισε να διεκδικήσει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, στο περιοδικό του με τίτλο “Εκτός των Τειχών”, το οποίο εκδίδει ο δήμος Νεάπολης Συκεών.

Το νέο τεύχος, το οποίο κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο “Φτάνει πιά! Αστυνόμευση τώρα”, αποτελεί απόδειξη ότι το θράσος του κ. Δανιηλίδη συμπληρώνει άνετα το γνωστό γνωμικό του Αϊνστάιν, σύμφωνα με τον οποίο μόνο «το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία δεν έχουν όρια».

Διότι θράσος είναι να ζητά αστυνόμευση αυτός που:

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 έδινε πολιτική κάλυψη στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι υποστηρίζει τις συγχωνεύσεις: “Εδώ και χρόνια παλεύουμε για μια τολμηρή θεσμική παρέμβαση στην κατεύθυνση της αναβάθμισης, βελτίωσης και ενίσχυσης της στελέχωσης και του μηχανολογικού εξοπλισμού των Αστυνομικών Τμημάτων, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη ορθολογικών συγχωνεύσεων και ίδρυσης νέων Τμημάτων που απουσίαζαν από την περιοχή μας”.

Από το 2014 έχει ιδιωτικοποιήσει την αστυνόμευση των εγκαταστάσεων του δήμου έχοντας διαθέσει 308.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης.

Ο κ. Δανιηλίδης κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι οι υπηρεσίες φύλαξης που έχει αναθέσει από το 2014 διευκόλυναν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην κατάργηση του τμήματος στη Νεάπολη, αλλά και επιβάρυναν την καθημερινότητα των δεκάδων επιχειρήσεων της Νεάπολης, όπως και της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που κατέφυγαν υποχρεωτικά στις λύσεις των ιδιωτικών εταιρειών.

Αλλά εκείνοι πληρώνουν από την τσέπη τους και όχι από τους φόρους μας, όπως ο κ. Δανιηλίδης. Προφανώς η ανάθεση σε υπηρεσίες φύλαξης είναι δικαίωμα του καθενός, όμως ο εξαναγκασμός σε καταφυγή σε υπηρεσίες φύλαξης είναι απαράδεκτος, γιατί η ασφάλεια αποτελεί δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση των αρχών!

Η Κοινωνική Συνεργασία επαναλαμβάνει τη δέσμευση της για:

  • Επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στη Νεάπολη
  • Λειτουργία μονάδας άμεσης επέμβασης στα Πεύκα

Με την ευκαιρία, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι με το περιεχόμενο του παραπάνω περιοδικού δεν ασχολούμαστε. Ειδικά σε αυτό το τεύχος, το οποίο κοσμούν μόνο ΤΡΙΑΝΤΑ φωτογραφίες του κ. Δανιηλίδη. Ακόμη και τα θέματα της χορωδιακής μουσικής και του φεστιβάλ ρομποτικής με δικές του φωτογραφίες αναδεικνύονται. Μάλλον γι’ αυτό αποφάσισε ότι χρειάζεται ειδικό φωτογράφο με απευθείας ανάθεση έναντι 518 ευρώ το μήνα.

Επίσης δε θα ασχοληθούμε με όσα γράφει για την παράταξη μας, στην οποία επιτίθεται χωρίς να μας έχει… καν καλέσει να γράψουμε. Είναι γνωστό ότι ο κ. Δανιηλίδης απαντά ΜΟΝΟ εκ τους ασφαλούς. Στα υπόλοιπα κρύβεται. Προφανώς παραδέχεται ότι έχουμε δίκαιο και δεν έχει τίποτε να αντικρούσει για:

Το κόστος της ανακατασκευής της Ανδρέα Παπανδρέου

Την χρησιμοποίηση προσώπων παιδιών για τις προεκλογικές του δραστηριότητες

Για την έκδοση του περιοδικού θα επανέλθουμε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το δελτίο Τύπου της παράταξης του Ηλία Ζάχαρη συνοδεύεται από τα παρακάτω συμφωνητικά των αναθέσεων σε security:
[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΦΥΛΑΞΗ_ΣΥΦΩΝΗΤΙΚΟ1.pdf”] [pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΦΥΛΑΞΗ_ΣΥΦΩΝΗΤΙΚΟ2.pdf”] [pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΦΥΛΑΞΗ_ΣΥΦΩΝΗΤΙΚΟ3.pdf”] [pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΦΥΛΑΞΗ_ΣΥΦΩΝΗΤΙΚΟ4.pdf”] [pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΦΥΛΑΞΗ_ΣΥΦΩΝΗΤΙΚΟ5.pdf”]

Loading