Τα τελικά αποτελέσματα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στη δημοσιότητα έδωσε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στο 100% της ενσωμάτωσης, στα 3.560 εκλογικά τμήματα.

Η επικράτηση της «Αλληλεγγύης» τους Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν σαρωτική, με 62,02% έναντι 11,47% της παράταξης του Χρήστου Γιαννούλη και 7,22% του συνδυασμού του Χρήστου Παπαστεργίου.

Ακολουθούν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος με 5,67%, ο Νίκος Χρυσομάλλης με 3,83%, ο Φίλιππος Γκανούλης με 3,17%, ο Γαβριήλ Αβραμίδης με 2,13%, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 1,98%, ο Θανάσης Αγαπητός με 1,85% και ο Δημήτρης Βάνης με 0,65%.

Τα τελικά αποτελέσματα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς

Όσον αφορά τη σταυροδοσία στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, στο 47,15% της ενσωμάτωσης προηγούνται από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, η Βούλα Πατουλίδου με 20.784 ψήφους και ακολουθούν ο Κώστας Γιουτίκας με 10.981 και στη συνέχεια ο Άγγελος Χαριστέας, ο Δημήτρης Ασλανίδης, ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Σωκράτης Δώρης, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Αλέξανδρος Θάνος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αθηνά Αηδονά, ο Πάρις Μπίλλιας, η Όλγα Γούλα, ο Κώστας Βογιατζής, ο Σωτήρης Μπάτος, ο Αθανάσιος Κικής, ο Θεόδωρος Αγγελίδης και ο Θεόδωρος Μητράκας.

Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου, ο Γιώργος Ζέρβας και η Δήμητρα Θωμά.

Στο συνδυασμό του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος, ο Στάθης Δημόπουλος και ο Πόλης Ασαρίδης.

Στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης με 1.658 ψήφους, ενώ ακολουθούν ο Γιώργος Χαβατζάς και ο Γιάννης Ζιώγας.

Δείτε ακόμη: Επανακαταμέτρηση στο δήμο Θεσσαλονίκης

Loading