Δ. Βαρτζόπουλος: «Να γίνει η Περαία η Γλυφάδα της Θεσσαλονίκης»

Για έργα πνοής που θα αναβαθμίσουν τη μητροπολιτική Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα την περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, που «θα την καταστήσουν πόλο έλξης επισκεπτών και τουριστών», έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Θεσσαλονίκης, πρώην υπουργός Υγείας και πρώην γ.γ. Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ο κ. Βαρτζόπουλος κατά τη χθεσινή κεντρική ομιλία του στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να προχωρήσει η υλοποίηση έργων, όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, η οποία «θα δώσει υπεραξία ειδικά στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Θερμαϊκού και θα φέρει ακόμη περισσότερους επισκέπτες και τουρίστες στην περιοχή».

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε το παραλιακό μέτωπο προς όφελος της πόλης, της τοπικής κοινωνίας και των συμπολιτών μας, κάνοντας την Περαία τη “Γλυφάδα της Θεσσαλονίκης” σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Στη συνέχεια, επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση αναφορικά με την καθυστέρηση του έργου της Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΘΑΣΘ). «Για τις καθυστερήσεις στο έργο της Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση. Τέσσερα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Εγνατία Οδός Α.Ε. κωλυσιεργούν. Αυτά πρέπει να τελειώσουν άμεσα. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένα ευέλικτο κράτος με λίγη γραφειοκρατία. Μόνο έτσι θα προσελκύσουμε επενδυτές. Μόνο έτσι θα έρθει η ανάπτυξη» τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος και κατέληξε:

«Η Νέα Δημοκρατία πιέζει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου επιτέλους να γίνουν πράξη τέτοια έργα πνοής. Έτσι θα πάμε τον Δήμο Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα ένα βήμα παραπέρα».

Απόψε, Κυριακή 30 Ιουνίου, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα πραγματοποιήσει στις 20:30 την ομιλία του στην Αίθουσα Λουτρών στον Λαγκάδα.

Loading