Θετική ψήφο από τους πολίτες ζητά ο Παντελής Τσακίρης

Τη θετική ψήφο των πολιτών, ώστε οι «Πρωταγωνιστές Ξανά» να κάνουν πράξη τις προγραμματικές τους θέσεις και τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν, με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών που συναπαρτίζουν τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου, ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, μιλώντας χτες βράδυ στο Μεσαίο.

«Προσωπικά δεν πρόκειται θα μπω στη λογική της πολιτικής αντιπαράθεσης, στην οποία επιχειρούν τις τελευταίες μέρες να μας παρασύρουν ορισμένοι μπροστά στον πανικό μιας μεγάλης ήττας που τους έχει καταλάβει. Δεν ζητάμε την αρνητική ψήφο σας. Δεν ζητάμε να τιμωρήσετε άλλους, ψηφίζοντας εμάς. Ζητούμε τη θετική σας ψήφο, ώστε να κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε ενώπιόν σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τσακίρης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο για την ανάπτυξη της περιοχής του Μεσαίου, προτάσσοντας ανάμεσα σε άλλα την αναγκαιότητα να αναπλαστεί το κέντρο της περιοχής αλλά και να περιοριστεί η λατομική δραστηριότητα.

«Επιδίωξή μας είναι το Μεσαίο να αποκτήσει όλα τα στοιχεία που θα το καταστήσουν έναν οικισμό-κόσμημα, ελκυστικό, με παραδοσιακή φυσιογνωμία», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά».

Loading