Χάμιλτον: Δεν σκοπεύω να είμαι στη Φόρμουλα μέχρι τα 40, ελπίζω ότι τότε θα έχω βρει κάτι άλλο που να με γεμίζει

Ο Λιούις Χάμιλτον διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Φόρμουλα Ένα έως τα 40 του – Τόνισε βέβαια ότι υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια με την Mercedes επειδή ο συναγωνισμός αυτής της σεζόν είναι συναρπαστικός.

Εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από την ανανέωση του συμβολαίου με τη Mercedes που ανακοινώθηκε χθες, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Χάμιλτον είπε στους δημοσιογράφους ότι… αγαπά την πρόκληση.

Ο 36χρονος πιλότος είπε ότι σκέφτηκε να φύγει, αλλά ένιωθε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το άθλημα μπαίνουν σε μια ενδιαφέρουσα νέα φάση.

«Νομίζω ότι οι προκλήσεις φέτος είναι περισσότερες από ποτέ, κάτι που είναι υπέροχο», δήλωσε ο πιο επιτυχημένος οδηγός των τελευταίων ετών και κατά πολλούς ο καλύτερος όλων των εποχών. «Και μου αρέσει ο αγώνας. Αυτό θέλω να κάνω», είπε.

Ο Βρετανός είναι 18 βαθμούς πίσω από τον Μαξ Βερστάπεν στην κατάταξη των οδηγών μετά από τους οκτώ πρώτους αγώνες της σεζόν. Ο Χάμιλτον κέρδισε τους πρώτους τρεις εξ αυτών, αλλά η Red Bull έχει κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις.

«Θα υπάρξει ένα σημείο στο οποίο θα θέλω να προχωρήσω για να κάνω διαφορετικά πράγματα. Είμαι εδώ  μόνο για να κερδίσω. Έτσι, αν υπάρχει ποτέ μία στιγμή που νιώθω ότι η επιθυμία μειώθηκε, θα είναι η ώρα για να σταματήσω. Δεν σκοπεύω να είμαι εδώ μέχρι τα 40. Ελπίζω να έχω κάτι άλλο συναρπαστικό να κάνω», πρόσθεσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Δείτε επίσης: Rally Acropolis 2021: Ο Κωτσόβολος χορηγός του «Ράλι των Θεών», που επιστρέφει ύστερα από 8 χρόνια

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading