Θλίψη: Δεν τα κατάφερε το μικρό Αγγελούδι η μικρή Αναστασία

Την μάχη με την ζωή έχασε η μικρή Αναστασία, το μικρό Αγγελούδι που πολέμησε όσο άντεχε η ψυχούλα του την σπάνια μορφή καρκίνου που είχε.

Η μικρή Αναστασία είχε συγκλονίσει τους πάντες όταν είχε διαγνωστεί με την σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου dipg που μάλιστα είναι πολύ επιθετική.

Το κόστος της μεταφοράς της στην Αμερική για θεραπεία δυσβάσταχτο, ωστόσο η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας και διάφοροι φορείς από όλη την Ελλάδα έβαζαν από το υστέρημα τους και εν τέλει το μικρό Αγγελούδι ταξίδεψε στην Αμερική για να πολεμήσει τον καρκίνο.

Έναν καρκίνο που τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει βυθίζοντας στην θλίψη όλη την Ελλάδα. Την γνωστοποίηση του θανάτου της την έκανε η μητέρα του κοριτσιού με ανάρτηση της.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της αναφέρει:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.

Η Αναστασια πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασια δεν υποφέρει πια…»

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Η πυροσβεστική κλήθηκε σε 133 αστικές πυρκαγιές, 79 δασικές πυρκαγιές και 85 παροχές βοηθείας μέσα σε μια μέρα(pic)

Loading