Πέθανε θύμα βάναυσου βιασμού με γρύλο αυτοκινήτου

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 41χρονη Ρωσίδα η οποία έπεσε θύμα άγριου βιασμού με γρύλο για αυτοκίνητα από έναν 19χρονο υπεράνω πάσης υποψίας.

Οι αρχές έχουν συλλάβει τον 19χρονο Ντανίλ Τσέσκο για τρομοκρατική επίθεση σε βάρος τη;ς άτυχης Σβετλάνα Σαπόγκοβα, μητέρας δυο παιδιών, την οποία προθυμοποιήθηκε να πάρει με το αυτοκίνητό του μετά από κηδεία κοινού τους φίλου.

Τι ομολόγησε ο 19χρονος

Όπως ομολόγησε στην αστυνομία, ο 19χρονος κατηγορείται πως έβγαλε τα ρούχα ττης 41χρονης και στη συνέχεια προχώρησε σε απρεπείς πράξεις χρησιμοποιώντας έναν γρύλο αυτοκινήτου, προκαλώντας της έτσι τρομακτικά τραύματα. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη σε άθλια κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητο όπου και την εντόπισαν περίοικοι, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Θάνατο βρήκε θύμα βάναυσου βιασμού με γρύλο αυτοκινήτου

Η άτυχη γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που τελικά υπέκυψε.

Θάνατο βρήκε θύμα βάναυσου βιασμού με γρύλο αυτοκινήτου

Το θύμα είχε χάσει περίπου 3 λίτρα αίμα και οι γιατροί την επανέφεραν 2 φορές κατά τη διάρκεια της επέμβασης που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στη ζωή.

Όπως περιέγραψε φίλη του θύματος, ο γρύλος βρέθηκε καλυμμένος με αίμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δίπλα στη Σβετλάνα και έχει κατασχεθεί από την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και ομολόγησε όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

 

Να σημειωθεί ότι η 41χρονη άφησε πίσω της δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 11 και 13 ετών.

Loading