Τηλεγράφημα από την Αθήνα της… Βενεζουέλας έστειλε το ΑΠΕ! (pic)

Στη… Βενεζουέλα φαίνεται πως νιώθει ότι ζει ο συντάκτης της είδησης του ΑΠΕ σχετικά με την κατακραυγή και το θρήνο για τους 68 νεκρούς μετά την εξέγερση κρατουμένων σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Βαλένσια, καθώς το τηλεγράφημα αναγράφει «Αθήνα, Venezuela» (και όχι «Αθήνα, Greece») ως τόπο από τον οποίο εστάλη.

Το πιθανότερο είναι ο δημοσιογράφος να… «μετακόμισε» εκ παραδρομής την Αθήνα στη Βενεζουέλα, και να μην ήθελε να στείλει κάποιου είδους… μήνυμα για τις αγαστές σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ένας άλλος συντάκτης του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων είχε δώσει τον… αδιανόητο τίτλο «Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπαν΄ανα» σε τηλεγράφημα για τις κρίσεις των σμηνάρχων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε κείνη την περίπτωση, βέβαια, ο δικαιολογημένος σάλος που προκλήθηκε οδήγησε στη συγγνώμη του ΑΠΕ-ΜΠΕ και σε ενέργειες του διευθυντή του εναντίον του συντάκτη.

Loading