Οι εξελίξεις στη Forthnet και ο ΑΝΤ-1 που αλλάζει το παιχνίδι

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει γίνει γνωστή η διαδικασία μέσω της οποίας θα αλλάξει χέρια η Forthnet σε ένα deal που θα κλείσει πριν το τέλος του έτους.

Τα δάνεια και οι εξελίξεις

H WIND, η Vodafone και ο όμιλος ΑΝΤ-1 είναι οι εταιρίες που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο της Forthnet και συζητούν με τις τράπεζες.

Το… κούρεμα των δανείων της Forthnet είναι το κλειδί για τη βιωσιμότητα της. Εάν φτάσει το 50% όπως ζητούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, τότε οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Οι εξελίξεις φυσικά αφορούν και τη συνδρομητική τηλεόραση που έχει αντέξει την πίεση των τελευταίων ετών και μάλιστα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συνδρομητών.

Η NOVA παραμένει άκρως ανταγωνιστική, αφού ειδικά την τελευταία σεζόν, τη διαφορά σε σχέση με την Cosmote TV, έκανε η εμπειρία των στελεχών της στο τηλεοπτικό “παιχνίδι”.

Το επόμενο εξάμηνο θα είναι ιδιαίτερα θερμό στα media, διότι αν ο όμιλος ΑΝΤ-1 καταφέρει να βγει νικητής και να πάρει τον έλεγχο της Forthnet έστω και με “συμπαίκτες” τη WIND και την Vodafone, τότε τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά.

Loading