Νέγκα και Μελέτη απέναντι στον ΣΚΑΪ!

Το τελευταίο 24ωρο έχει απασχολήσει αρκετά η Αθηναΐς Νέγκα με την δημοσιοποίηση του εξώδικου που της έστειλε ο ΣΚΑΪ μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Πολλοί σχολίασαν είτε θετικά είτε αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση της παραγωγού, ανάμεσα τους και η Ελεονώρα Μελέτη που στάθηκε στο πλευρό της με το σχόλιο που έκανε.

Στην πρώτη της ανάρτηση στην οποία βλέπουμε το εξώδικο από το κανάλι η ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε αρκετά θυμωμένη:

«Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. Θέλουν ΤΙ; Να αφήσω μωρό 25 ημερών, για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό;»

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση θέλησε να απαντήσει με σχόλιο και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως γνωρίζουμε είχε και η ίδια σε προηγούμενο χρόνο μια διαφωνία με το κανάλι:

«Nα χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση ( κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας…? έχουν όπως βλέπεις διαφορά “στυλ”…»

Λίγες ώρες μετά θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της «συμπαραστάθηκαν» αλλά και λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα από τα Μ.Μ.Ε. έκανε άλλη μια ανάρτηση γράφοντας:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εκπομπές πάντα θα δίνονται και θα κόβονται, με τις διοικήσεις, συνήθως, διατηρούμε φιλικές ή ουδέτερες σχέσεις. Δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν, ή να στέλνεις εξώδικα του στυλ “μην τολμήσεις” στους εργαζόμενους που σου δούλεψαν. Δεν πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα τόσο να φτάσουμε οι συνεργασίες στα ΜΜΕ να γίνονται με “εχθροπραξίες”, ούτε έχει νόημα να ψάχνουμε εύκολους τίτλους: το τάδε κανάλι “τα έβαλε με τις μαμάδες”. Ο ΣΚΑΙ με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ απο την αρχή της καριέρας μου κ με θυμώνει που τον αποχαιρετώ έτσι».

Loading