Πώς να απαλλαγείς από λεκέ καφέ στα δόντια με δύο κινήσεις

Ο καφές φαίνεται να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων. Η κατανάλωση καφέ σε μέτριο επίπεδο είναι πολύ ευεργετική για την υγεία.

Δυστυχώς, όμως αυτός ο τύπος ποτού συχνά έχει κάτι ενοχλητικό: λεκέδες. Και κανείς δεν το θέλει αυτό. Πώς μπορείς λοιπόν να αφαιρέσεις τους λεκέδες καφέ από τα δόντια σου; Οι παρακάτω συμβουλές είναι πολύ απλές και οικονομικές.

1. Μαγειρική σόδα και λεμόνι

Ανακάτεψε μαγειρική σόδα με λεμόνι μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα. Αφού βουρτσίσεις κανονικά τα δόντια σου με οδοντόκρεμα, βούρτσισε τα ξανά με το μείγμα που έφτιαξες. Άφησε το μείγμα στα δόντια σου για περίπου 5 λεπτά προτού το ξεπλύνεις. Μπορείς να ακολουθείς τη μέθοδο αυτή 2-3 φορές την εβδομάδα.

2. Μαγειρική σόδα και φράουλα

Λιώσε μία φράουλα. Ανακάτεψε τη με μαγειρική σόδα μέχρι να φτιάξεις ένα παχύρευστο μείγμα. Ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο όπως από πάνω βούρτσισε πρώτα τα δόντια σου κι έπειτα με το μείγμα. Άφησε το για περίπου 5’ και ξέπλυνε. Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και μηλικό οξύ, ώστε να λευκαίνουν τα δόντια.

Ο συνδυασμός των φραουλών και της μαγειρικής σόδας σου φέρνει ένα «μαγικό» μείγμα που μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα τον λεκέ του καφέ. Ομοίως εφάρμοσε αυτό το μείγμα για να βουρτσίζεις τα δόντια σου 2-3 φορές την εβδομάδα.

Πηγή: queen.gr

Loading