Κάνε το κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο!

Το κραγιόν θα μπορούσε να είναι το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ στο νεσεσέρ των διακοπών. Μια στρώση από αυτό στα χείλη αρκεί για να αναδειχθεί όλη η ομορφιά και η γοητεία του προσώπου. Ωστόσο, πολύ συχνά θα έχεις παρατηρήσει, ότι ακόμα και ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, είναι πιθανό να αρχίσει να «εξαφανίζεται» από τα χείλη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ποια είναι η λύση, που θα σε κάνει να νιώθεις άνεση και να μην έχεις κανένα άγχος για το μακιγιάζ σου, όπου κι αν βρίσκεσαι;

Σύμφωνα με τους makeup artists, θα πρέπει να ακολουθείς έναν συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής του προϊόντος. Ειδικότερα, θα πρέπει να απλώνεις λεπτά στρώματα κραγιόν και όχι μεγάλη ποσότητα με τη μια φορά. Επίσης για την εφαρμογή του προτείνουν τη χρήση του lip brush το οποίο απλώνει ομοιόμορφα την ποσότητα του κραγιόν κατά μήκος των χειλιών.

Εφάρμοσε μια λεπτή στρώση, περίμενε μέχρι αυτή να στεγνώσει και στη συνέχεια, άπλωσε άλλη μια στρώση κραγιόν. Χρησιμοποίησε έπειτα ένα χαρτομάντιλο και βάλε το επάνω στα χείλη ταμποναριστά, για να απομακρύνεις την περίσσια ποσότητα.

Για να κάνεις καλύτερο blending του προϊόντος και να δώσεις περισσότερη ένταση στο χρώμα, θα πρέπει στη συνέχεια να βάλεις lip liner στα χείλη, όχι μόνο στο περίγραμμα, αλλά σε όλη την επιφάνειά τους και μάλιστα με κυκλικές κινήσεις.

Τέλος, πέρασε μια στρώση από το κραγιόν σου και είσαι έτοιμη!

Loading