Η Άσπα Τσίνα κατά κριτών και παραγωγής του J2US (vd)

Η Άσπα Τσίνα, η οποία φέτος συμμετέχει στο J2US έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Η ίδια αναφέρθηκε στις συνομιλίες της κριτικής επιτροπής και της παραγωγής που η ίδια άκουγε από το ακουστικό της.

“Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας έκλεισε, δεν θα επανέλθω εγώ σε αυτό το θέμα και δόξα τω Θεώ θα δημιουργηθούν στάνταρ γιατί ξέρετε πως είναι αυτά τα παιχνίδια διαγωνιστικού τύπου. Καλά να είμαστε μόνο και να το απολαμβάνουμε.

Πολλές φορές όταν παρακολουθείς το σχολιασμό που γίνεται πάνω σε αυτά που είπες από συναδέλφους δικού σου είσαι προκατειλημμένος. Και όταν αύριο μεθαύριο θα κληθώ από κάποιες εκπομπές ενδεχομένως να πάω σαν καλεσμένη δεν θέλω ποτέ να είμαι προκατειλημμένη.

Το είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή, όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε, άκουγα συνομιλίες που γινόντουσαν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει.

Γι’ αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα τι θα ειπωθεί, εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, ήταν αστείο. Να κάθομαι και να ακούω πράγματα που τα είχα ήδη ακούσει από το ακουστικό στο περίπου… Είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που λέω. Δεν θέλω ούτε να στεναχωρήσω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να κοροϊδεύω όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό, αλλά ούτε και τον εαυτό μου”, είπε μεταξύ άλλων η Άσπα Τσίνα.

Loading