Ελ. Ράντου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου»

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία της Ελένης Ράντου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, με τη γνωστή ηθοποιό να αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά της.

«Βέβαια, έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Τoυλάχιστον μέχρι μια ηλικία… Τότε το λέγαμε φλερτ… Είχε φτάσει να ξεπεράσει και τα όρια πολλές φορές. Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης, να έκανες ένα ραντεβού και ξαφνικά να κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια. Είχα μηχανευτεί διάφορους τρόπους για να ξεγλιστρήσω. Έκραζα… Δηλαδή το μοιραζόμουν με κοπέλες και συναδέλφους. Δεν είχα υποστεί βιασμό», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ράντου.

Παράλληλα, δε δίστασε να μιλήσει και για την απιστία σε μία σχέση: «Νομίζω η απιστία είναι αναπόφευκτη. Κάπου στα 7 χρόνια παρατηρείται. Είναι ιατρικό, παύει να ανεβαίνει η ορμόνη σου από τον σύντροφό σου».

Το περιστατικό με τα δύο αρσενικά σκυλιά

Τέλος, η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε και σε ένα περίεργο περιστατικό, με τον αρσενικό σκύλο της να ερωτεύεται τον – επίσης αρσενικό – σκύλο ενός συναδέλφου της. «Σε μια περιοδεία είχα πάρει τον σκύλο μου, ο οποίος ήταν αρσενικού γένους και είχε φέρει και ένας συνάδελφος τον δικό του σκύλο επίσης αρσενικού γένους. Οι σκύλοι μας ερωτεύτηκαν. Και επί 2 μήνες έκαναν σεξ, δηλαδή δεν μπορώ να σου περιγράψω, σαν να μην υπάρχει αύριο. Όλο το αστείο ήταν ότι ο συνάδελφος που είχε τον σκύλο πόσο είχε ταπεινωθεί που ο σκύλος του είχε φυστικωθεί από τον σκύλο μου που ήταν μικρότερος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μελίνα Ασλανίδου: Η ανάρτηση της για την αποχώρηση της Χ. Αλεξίου

Loading