Έκλεισε ραντεβού για την δεύτερη δόση εμβολίου ο σύζυγος της Γλυκερίας που είχε πεθάνει μετά την πρώτη δόση

Ραντεβού προκειμένου να πραγματοποιήσει την δεύτερη δόση του εμβολίου ενάντια στον κορονοϊό έκλεισε ο άντρας της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη – Κρυοβρυσανάκη.

Η 44χρονη είχε αποβιώσει μετά την πρώτη δόση του εμβολίου ενάντια στον κορονοϊό, με τον σύζυγό της να ζητάει να εμβολιαστεί με διαφορετικό σκεύασμα την δεύτερη φορά.

Μάλιστα η 44χρονη είχε ζητήσει από τον άντρα της αν η ίδια πάθαινε κάτι να συνεχίσει στην δεύτερη δόση εμβολίου για να μην γίνει η περίπτωση τους σημαία των αντιεμβολιαστών.

Η γιατρός από το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας, με την άδεια του συζύγου της 44χρονης, δημοσιοποίησε το περιστατικό με την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες….
Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου , έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.

Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος , που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας .
«Μανώλης Κρυοβρυσανάκης» .

Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα , πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυγε» πριν ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του εμβολιασμού της.
Ήσυχη φωνή, γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο …. δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη 2η δόση του δικού του εμβολιασμού καθαρά για ψυχολογικούς λόγους με άλλο σκεύασμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυκερία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβολίων. Μάλιστα η ίδια του είχε ζητήσει να συνεχίσει ….ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!!

Τού ζήτησα την άδεια να γράψω για το διάλογό μας, στέλνοντάς του το κείμενο να το διαβάσει πριν τη δημοσίευση, και με εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας:
« Γιατρέ από τη συνομιλία μας κατάλαβα πολλά και σου έχω εμπιστοσύνη τι θα γράψεις …μη μου στείλεις τίποτα !!!!».

Δείτε επίσης: Οργισμένη αντίδραση του Θεμιστοκλέους: ” Τσαρλατάνοι οι αντιεμβολιαστές γιατροί “

Loading