ΝΟVA: Όνειρα θερινής νυκτός το ενδιαφέρον για τις “άστεγες” ΠΑΕ

Απορία και έκπληξη προκάλεσαν στα στελέχη της Nova τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν πρότασης της συνδρομητικής πλατφόρμας (μαζί με κανάλι ελεύθερης λήψης)  για τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες της Super League.

“Όνειρα θερινής νυκτός”

Από την Κάντζα ξεκαθάριζαν κατηγορηματικά ότι «πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τα ίδια στελέχη υπενθύμιζαν με νόημα την απόρριψη, από τους εν λόγω παράγοντες, των συγκεκριμένων και ολοκληρωμένων προτάσεων που είχε έγκαιρα καταθέσει η Nova, την με στόχο την συνολική αναβάθμιση του προϊόντος, μέρος της οποίας ήταν η μείωση των ομάδων της κατηγορίας.

Επίσης, υπενθύμιζαν και την απόρριψη της πρότασης ύψους 30 εκατ. ευρώ για τις 15 από τις 16 ΠΑΕ της Super League από τους επιτελείς της διοργανώτριας αρχής αλλά και από τις ίδιες ΠΑΕ – μέλη της μόλις μερικούς μήνες πριν.

Παράλληλα, από τη Nova υπενθύμιζαν ότι ήδη έχει προχωρήσει στις κινήσεις της κλείνοντας ξεχωριστές διμερείς εμπορικές συμφωνίες και ότι το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν το συνδρομητικό κανάλι θα συμπληρωθεί, αφού οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις για τις ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019.

Loading