Δύο πρώην παίκτες ριάλιτι σε νέα εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Δύο πρώην παίκτες ελληνικών ριάλιτι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα εκπομπή που θα βγει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για το Γιάννη Δρυμωνάκο και το Γιάννη Αποστολάκη οι οποίοι αναλαμβάνουν  εκπομπή που έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά.

 Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στο TV Έθνος

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου.

Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.

Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας.

Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία».

Loading